Rolluiken

Met de rolluiksystemen van heroal kan de binnentemperatuur in elk seizoen geoptimaliseerd worden, zonder energie te verliezen.
In de winter werken ze warmte- isolerend, in de zomer zorgen ze voor koele ruimtes en een aangenaam leefklimaat.

Rolluiken

HEROAL

Rolluiken van heroal zijn echte energiebespaarders.

Met de rolluiksystemen van heroal kan de binnentem- peratuur in elk seizoen geoptimaliseerd worden, zonder energie te verliezen. In de winter werken ze warmte- isolerend, in de zomer zorgen ze voor koele ruimtes en een aangenaam leefklimaat.

Door de combinatie van heroal ramen en heroal rolluiken kan het warmteverlies ’s nachts bij gesloten rolluiken tot wel 44 procent verminderd worden. Doordat de aluminium rolluiken van heroal bovendien erg lang meegaan, voldoen ze aan alle criteria voor duurzaam en energie-efficiënt bouwen.

ALULUX

Stelt u zich voor, u heeft de keuze het wooncomfort van uzelf en uw medebewoners in één klap te verbeteren. Zou u dat doen?

Alulux ontwikkelt en produceert ruim 50 jaar rolluiken van Duitse topkwaliteit. Dit weerhoudt ons er echter niet van iedere dag te blijven streven naar verbetering. Onderzoek en innovatie zijn het fundament onder onze producten, die met trots het label “made in Germany” dragen.

De jarenlange ervaring in engineering maakt Alulux vandaag de dag nog steeds de rolluikenspecialist bij uitstek. Met minder zijn we niet tevreden. Een aluminium rolluik van Alulux kent vele eigenschappen waarmee u uw voordeel doet. Een rolluik van Alulux beveiligt uw bezit, biedt privacy en rust en isoleert uw woning.

Doe uzelf niet tekort, gun u en uw medebewoners het verhoogde wooncomfort dat een Alulux rolluik te bieden heeft.