Verandazonwering

Zonwering brengt extra sfeer en dient als aankleding voor uw terrasoverkapping.
Welke Solidare u ook kiest, u bent verzekerd van een krachtige, hoogwaardige verandazonwering.

Verandazonwering

SOLIDARE

Een solide schaduwbrenger van formaat, dat is de Solidare. Deze hoogwaardige verandazonwering is uitgerust met het ritssysteem, bekend van onze SolidScreen-lijn. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo is het doek rondom compleet ingesloten, hangt het doek ook in grote systemen minder door en is er geen lichtinval tussen doek en geleider.

De Solidare verandazonwering is in twee typen verkrijgbaar; namelijk de Solidare Veranda, die op de overkapping wordt geplaatst, en de Solidare Verso, die onder de overkapping wordt geplaatst.

Zonwering brengt extra sfeer en dient als aankleding voor uw terrasoverkapping. Welke Solidare u ook kiest, u bent verzekerd van een krachtige, hoogwaardige verandazonwering.

SUMMERLIGHT

Summerlight, een van de eerste verandazonweringen die met succes werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels loopt deze ́old timer ́ al een tijdje mee, maar is nog lang niet gedateerd.

Door de jaren heen is de Summerlight doorontwikkeld. Inmiddels is deze zonwering in vier varianten verkrijgbaar.
De reguliere Summerlight wordt geplaatst op de terrasoverkapping met de kast naar boven. De Verso variant op de terrasoverkapping met de kast naar beneden. Daarnaast zijn er ook twee XL-uitvoeringen, die vanzelfsprekend duiden op de grotere beschikbare afmetingen. Voor ieder wat wils.

De Summerlight is nog steeds favoriet bij onze klanten. Een Summerlight doet wat het belooft, het weert de zon en verreikt de sfeer. Niets meer, niets minder.

Summerlight

Veranda Zonwering in het wit

Summerlight, een van de eerste verandazonweringen die met succes werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels loopt deze ́old timer ́ al een tijdje mee, maar is nog lang niet gedateerd.

Summerlight, een van de eerste verandazonweringen die met succes werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Inmiddels loopt deze ́old timer ́ al een tijdje mee, maar is nog lang niet gedateerd. Door de jaren heen is de Summerlight doorontwikkeld. Inmiddels is deze zonwering in vier varianten verkrijgbaar. De reguliere Summerlight wordt geplaatst op de terrasoverkapping met de kast naar boven. De Verso variant op de terrasoverkapping met de kast naar beneden. Daarnaast zijn er ook twee XL-uitvoeringen, die vanzelfsprekend duiden op de grotere beschikbare afmetingen. Voor ieder wat wils. De Summerlight is nog steeds favoriet bij onze klanten. Een Summerlight doet wat het belooft, het weert de zon en verreikt de sfeer. Niets meer, niets minder.