Markisolettes

De Markisolette Extra opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen.
Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt.

Markisolettes

COMPACT

De Markisolette Compact, deze combinatie tussen een screen en uitvalscherm opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Zeer geschikt voor hoge ramen en eenvoudig in een nis of koof te plaatsen is.

Naast toepassing op woningen is de markisolette een populaire buitenzonwering voor projectmatige toepassing, zoals verzorgingstehuizen, kantoren en ziekenhuizen. Ook op scholen wordt deze zonwering veelvuldig toegepast ter bescherming tegen hinderlijk zonlicht. Het scherm is te koppelen om zo nog meer schaduw te creëren.

EXTRA

De Markisolette Extra opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Geschikt voor hoge ramen maar met zijn 4 meter ook geschikt voor een brede toepassing. Door het design blijft de Markisolette Extra eenvoudig in een nis of koof te plaatsen.

Om een nog groter oppervlak van schaduw te voorzien is het mogelijk de Markisolette Extra te koppelen. Standaard verkrijgbaar in crèmewit en technisch zilver, op aanvraag is iedere RAL-kleur mogelijk.