Pergolazonwering

De Piazzola pergolazonwering. Dit wordt gezien als de kant- en-klaar oplossing omdat het zonweringsysteem is toegepast met staanders en dus direct als terrasoverkapping kan fungeren.

Pergolazonwering

SOLIDARE

De Solidare pergolazonwering, een naam die u waarschijnlijk al eerder voorbij hebt zien komen. Deze keer draait het echter om de pergola-variant van het Solidare-systeem. Ook deze zonwering wordt gezien als een kant-en-klaar oplossing.

Het verschil tussen de Solidare en Piazzola zonwering is dat de Solidare is uitgerust met het ritsgeleide doek uit onze SolidScreen-lijn. Hierdoor is het doek rondom compleet ingesloten, is er géén lichtinval tussen doek en geleider en hangt het zonweringdoek ook in grote systemen aanzienlijk minder door.

In feite is de Solidare pergolazonwering niets anders dan een Solidare Veranda op staanders. Tevens geldt de Solidare Pergola als alternatief voor een terrasscherm, wanneer het geplaatst wordt aan een zwakke muur.

PIAZZOLA

De Piazzola pergolazonwering. Dit wordt gezien als de kant- en-klaar oplossing omdat het zonweringsysteem is toegepast met staanders en dus direct als terrasoverkapping kan fungeren. Tevens is het een uitstekend alternatief voor een terrasscherm, wanneer deze geplaatst wordt aan een zwakke muur.

Dus, heeft u nog geen terrasoverkapping en bijbehorend zonweringsysteem, dan is de Piazzola de keuze voor u. De slanke staanders beperken het ruimteverlies tot het minimale, zodat u de onderliggende ruimte kunt inrichten naar eigen smaak.