Uitvalschermen

Deze traditionele zonwering is door het doeltreffende design nog steeds relevant.
Bedacht om op een effectieve manier de hinderende zon te weren, zonder hierbij het zicht naar buiten of binnen te verliezen.

Uitvalsschermen

Deze traditionele zonwering is door het doeltreffende design nog steeds relevant. Bedacht om op een effectieve manier de hinderende zon te weren, zonder hierbij het zicht naar buiten of binnen te verliezen.

Een uitvalscherm valt direct diagonaal uit van de gevel. Het doek zit vast in de voorlijst en opent zich door de armen. Deze zijn tot een maximale hoek van 90° te openen, maar ook alles daartussenin.

De armen van het uitvalscherm hebben een onderscheidende functie. Er zijn een aantal standaard- en speciaalarmen die ieder hun eigen voordeel bezitten. Maak een keuze uit windvaste-, stormvaste-, gasveer-, glij-, en balkonarmen. Vraag uw dealer wat het beste past bij uw zonweringsituatie.

Jan Des Bouvrie

Uitvalscherm Jan des Bouvrie

Bent u liefhebber van design en wilt u dit graag combineren met een hoogwaardig uitvalscherm? Dan is het Jan des Bouvrie uitvalscherm de juiste keuze voor u.

Een uitvalscherm, ontworpen door Jan des Bouvrie. Dit hoogwaardige uitvalscherm heeft het kenmerkende vierkante design waar de Jan des Bouvrie zonweringlijn bekend om staat. U heeft de keuze uit drie standaard kleuren. Op aanvraag is echter iedere kleur mogelijk. Het Jan des Bouvrie uitvalscherm is door het design moeiteloos in uw woonomgeving in te passen. Wanneer het scherm gesloten aan de muur hangt vormt de cassette een strak design, dat zich helemaal afsluit. Zo is het beter bestand tegen weersinvloeden. Dit uitvalscherm is uiterst effectief in het weren van de soms hinderlijke (laagstaande) zon, zonder daarbij het uitzicht naar buiten te verliezen.