Terrasoverkappingen

De Piazza, een hoogwaardige terrasoverkapping die door het neutrale design moeiteloos in iedere woonomgeving is in te passen.
Vervaardigd uit sterke aluminium profielen voor een kwalitatief resultaat.

Terrasoverkappingen

PIAZZA

De Piazza, een hoogwaardige terrasoverkapping die door het neutrale design moeiteloos in iedere woonomgeving is in te passen. Vervaardigd uit sterke aluminium profielen voor een kwalitatief resultaat.

U heeft, zoals bij de Stanza, de keuze om een Piazza uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. Heeft u liever een glazen dak? Een Piazza is ook met glas te leveren. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

De Piazza voorziet uw tuin van de nodige beschutting, maar de combinatie met een zonweringsysteem is het meest effectief. Ook een Piazza is uit te rusten met de Summerlight, Solidare verandazonwering en SolidScreen.

STANZA

Een kwalitatieve terrasoverkapping vervaardigd uit aluminium profielen hoeft geen fortuin te kosten. De Stanza is hiervan het bewijs. Een budgetvriendelijke terrasoverkapping die naar eigen smaak en toepassing is in te vullen.

U heeft de keuze uit verschillende kleuren, waaronder een unieke sepia bruine structuurlak. Het dak van
de Stanza is uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. Enkel een Stanza weert de regen en brengt enige schaduw, maar de combinatie met een zonweringsysteem is het meest effectief.

De Stanza is te combineren met een Summerlight en Solidare verandazonwering. Het is ook mogelijk de SolidScreen (verticale zonwering) te bevestigen, hiermee weert u naast zon ook wind effectief.