Ritsscreens

De SolidScreen Standaard is als basis van de gehele SolidScreen-lijn het product waaraan de andere ritsgeleide screens hun bestaansrecht hebben te danken.

SolidScreen

STANDAARD

De SolidScreen Standaard is als basis van de gehele SolidScreen-lijn het product waaraan de andere ritsgeleide screens hun bestaansrecht hebben te danken. Het is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige verticale zonwering.

Het is logisch dat de SolidScreen Standaard beschikt over alle voordelen die deze ritsgeleide zonwering met zich meebrengt. Het weert niet alleen licht, maar ook warmte en insecten.
Het is de screen die het best naar uw eigen smaak is aan te passen door de vele keuzeopties. Dit maakt de SolidScreen Standaard een favoriet onder onze klanten.

SolidScreen XS 

De SolidScreen XS wordt gekenmerkt door zijn extra smalle zijgeleiders van 35 mm. Esthetisch verantwoord en eenvoudig in montage, zonder afbreuk te doen aan de vele voordelen van de SolidScreen. Ook bij de XS is de keuze aan opties groot.

Het maakt de SolidScreen XS de keuze van architecten en wordt daardoor veelal toegepast als projectzonwering. Dat het hier uitsluitend voor bedoeld is, is echter een misvatting. De SolidScreen XS is ook uitermate geschikt als zonwering voor uw woning.