Knikarmschermen

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u op een schaduwrijke manier,heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin

Knikarmschermen

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen.

Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan systemen.

Een kwalitatief goed terrasscherm hoeft niet altijd duur te zijn. De Picca is hiervan het sprekende bewijs. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het doeltreffend halfronde design, is de Picca al jaren één van de meest populaire terrasschermen. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm. Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Om uw Picca een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod zonweringdoek.

De Furore Cassette is een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm,
hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als gesloten stand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Furore Cassette uw terrasscherm.

De Primo onderscheidt zich door zijn hedendaagse design. In gesloten stand is de cassette slechts 122 mm hoog. Dit maakt het één van de meest compacte terrasschermen. De Primo is zowel aan de muur als aan een plafond te monteren door de uitgebreide mogelijkheden in hoekverstelling. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat weinig ruimte inneemt, zonder aan kwaliteit in te leveren, dan is de Primo uw keuze.

De Linea is bijna identiek aan haar broertje de Primo. Ook de Linea is in gesloten stand slechts 122 mm hoog en daarmee dus zeer compact. Het verschil tussen beide schermen is dat de Linea een volledig gesloten cassette heeft. Mede hierdoor heeft de Linea grotere maximale maatvoeringen dan de Primo.

De Gota kenmerkt zich door zijn ruime keuze aan kleurmogelijkheden. De Gota is een type terrasscherm, dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het stelmechanisme van
de Gota gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige afdekkappen, waardoor het zeer compact oogt. De montagesteunen zijn voorzien van een inhaaksysteem dat de montage van het scherm gemakkelijker maken. Bent u op zoek naar een stijlvol en kwalitatief terrasscherm, dan is de Gota uw keuze.

De Oliva onderscheidt zich dankzij zijn olijfvormige uiterlijk, unieke stelmogelijkheid en groot formaat. Dat maakt dat de Oliva in bijna elke denkbare situatie te plaatsen is. Als grote broer van de Gota is ook de Oliva in gesloten stand een aangenaam aanzien aan uw gevel. Bent u op zoek naar een stijlvol en hoogwaardig terrasscherm, dan is de Oliva de oplossing voor u.

De Bella, het woord zegt het al. Deze Italiaanse schone is voor de fijnproever op het gebied van geveldesign. De fraai vormgegeven cassette biedt zowel in gesloten als open stand een mooi aanzicht. Dit terrasscherm combineert design en kwaliteit als geen ander. Bent u op zoek naar een stilistisch en hoogwaardig terrasscherm, dan is de Bella de oplossing voor u.

Een uniek design door Jan des Bouvrie, Nederlands meest bekende interieur- en exterieurontwerper. De minimalistische vormgeving van dit terrasscherm kenmerkt zich door de rechthoekige cassette, die ook in gesloten stand een strak ontwerp aan de gevel is. Bent u liefhebber van design en wilt u dit graag combineren met een hoogwaardig terrasscherm, dan is het scherm Jan des Bouvrie de oplossing voor u.

De Senza is het meest geavanceerde en luxe terrasscherm in ons assortiment. Tevens is de Senza het grootste uit te voeren, maar boet het hierdoor niet in aan kwaliteit. Het geheim zit ‘m in het design. De krachten worden evenredig verdeeld, zodat optimale stabiliteit wordt verkregen. Bent u op zoek naar een hoogwaardig en luxe terrasscherm, dan is de Senza de oplossing voor u.

Close Menu