Uitvalschermen

Deze traditionele zonwering is door het doeltreffende design nog steeds relevant.
Bedacht om op een effectieve manier de hinderende zon te weren, zonder hierbij het zicht naar buiten of binnen te verliezen.

Uitvalsschermen

Deze traditionele zonwering is door het doeltreffende design nog steeds relevant. Bedacht om op een effectieve manier de hinderende zon te weren, zonder hierbij het zicht naar buiten of binnen te verliezen.

Een uitvalscherm valt direct diagonaal uit van de gevel. Het doek zit vast in de voorlijst en opent zich door de armen. Deze zijn tot een maximale hoek van 90° te openen, maar ook alles daartussenin.

De armen van het uitvalscherm hebben een onderscheidende functie. Er zijn een aantal standaard- en speciaalarmen die ieder hun eigen voordeel bezitten. Maak een keuze uit windvaste-, stormvaste-, gasveer-, glij-, en balkonarmen. Vraag uw dealer wat het beste past bij uw zonweringsituatie.

Jan Des Bouvrie

Bent u liefhebber van design en wilt u dit graag combineren met een hoogwaardig uitvalscherm? Dan is het Jan des Bouvrie uitvalscherm de juiste keuze voor u.

Een uitvalscherm, ontworpen door Jan des Bouvrie. Dit hoogwaardige uitvalscherm heeft het kenmerkende vierkante design waar de Jan des Bouvrie zonweringlijn bekend om staat. U heeft de keuze uit drie standaard kleuren. Op aanvraag is echter iedere kleur mogelijk. Het Jan des Bouvrie uitvalscherm is door het design moeiteloos in uw woonomgeving in te passen. Wanneer het scherm gesloten aan de muur hangt vormt de cassette een strak design, dat zich helemaal afsluit. Zo is het beter bestand tegen weersinvloeden. Dit uitvalscherm is uiterst effectief in het weren van de soms hinderlijke (laagstaande) zon, zonder daarbij het uitzicht naar buiten te verliezen.

Een uitvalscherm ontworpen door Jan des Bouvrie. Het kernmerkende vierkante design, waar de Jan des Bouvrie zonweringlijn om bekend staat, komt ook bij dit uitvalscherm mooi tot zijn recht. Moeiteloos in uw woonomgeving in te passen door de neutrale uitstraling. Wanneer het scherm gesloten aan de muur hangt vormt de cassette een geheel dat zich volledig afsluit. Op deze manier is het doek beter bestand tegen weersinvloeden.

De Vista Comfort is het instapmodel onder de uitvalschermen. Met de zeer gunstige prijsstelling hoeft het succesvol weren van de zon niet duur te zijn. Kenmerkend aan de Vista Comfort, en daarbij alle uitvalschermen, is dat het vrije zicht blijft behouden. Door de variabele uitvalshoek is het scherm in vrijwel elke situatie te plaatsen, het design is bewust ingetogen om zo mooi bij de gevel van een woning of ander pand aan te sluiten.

De Vista Elégance, deze elegante zonwering is in 2 modellen verkrijgbaar. Beide hebben een uniek kenmerk en uiterlijk, maar zijn technisch identiek. De Vista Elégance 95 kenmerkt zich door de semi-cassette
met vierkant design. De Vista Elégance 110 betreft een cassette met afgeschuind design (hierboven afgebeeld). Het uiterlijke kenmerk spreekt voor zich, het verschil in cassette heeft betrekking tot de mate van doekbescherming in gesloten stand. Een semi-cassette beschermt goed, een cassette beschermt volledig.

De Vista Favorite is uitgevoerd met een volledig gesloten cassette in een uniek halfrond design. Hierdoor is het zonweringdoek in gesloten stand uitstekend beschermd tegen weersinvloeden en blijft het doek langer mooi. De variabele uitvalshoek maakt de Vista Favorite in vrijwel elke situatie te plaatsen.

Deze doeltreffende zonwering is zowel elektrisch als handmatig aan te sturen. Standaard verkrijgbaar in wit, crèmewit, antracietgrijs structuur en technisch zilver, op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.

Close Menu